EMS ud i det blå

EMS ud i det blå – Er en service ordning for mennesker der har et særligt – og måske sidste ønske for livet.

Mange mennesker bliver hvert år ramt af alvorlig sygdom, der gør det svært for den enkelte, at få sine drømme og ønsker opfyldt. Nogen bliver ramt af uhelbredelig kræft eller anden alvorlig sygdom, andre har måske været involveret i en ulykke der i sidste ende medfører et farvel til livet. Muligheden for at komme ud via almindelig transport, fordi man er sengeliggende, ikke har kræfterne – eller på anden vis ikke kan gå og stå, er måske ikke længere en mulighed.

EMS Ambulance er behjælpelig med at løse dette. Vi blev direkte inspireret til at skabe denne mulighed, efter at have hjulpet Sandra Valente.

Har du – eller dine kære et ønske om at se, eller opleve et helt særligt sted, en oplevelse eller lignende en sidste gang, så har I nu muligheden. Vi hjælper jer med at tilrettelægge jeres tur og sørger for, at den bliver rar og behagelig – uanset hvor turen går hen.

Vores personale rummer alt fra reddere, sygeplejersker og læger, der fuldt ud kan varetage dine behov undervejs, så både du og dine pårørende oplever tryghed.

Om turen går til barndommens gade, fiskesøen, skoven, Vesterhavet, Skagen, sommerhuset, et arrangement eller til familien, en koncert eller sportsbegivenhed, eller noget helt andet – så bidrager vi til, at du/I får en helt særlig og mindeværdig oplevelse.

Fortæl os hvad dine ønsker er, benyt vores kontakt formular, så vender vi tilbage med et tilbud til jer, der tilgodeser det I ønsker, så du/I kommer trygt – ud i det blå.